середа, 1 липня 2009 р.

Здав машину на автомийку, а знайшов … у кюветі

Коли господар прийшов на автомийку забрати автомобіль, то виявилось, що його машини там немає. Пропажу знайшли … у кюветі далеко за містом. 



Днями до Жмеринського райвідділу міліції звернувся приватний підприємець – 24-річний місцевий житель. Він повідомив, що напередодні залишив свій автомобіль «Шкода Фабія» на авто мийці в місті Жмеринка, а коли наступного ранку повернувся за машиною, з’ясував, що її там немає. Правоохоронці встановили, що авто викрав працівник мийки - 33-річний житель Жмеринки спільно із 22-ріним непрацюючим вінничанином. Зловмисники затримані в райвідділі. Що стосується машини, то її з пошкодженнями знайшли на автодорозі Могилів-Подільський – Вінниця в кюветі, неподалік села Коростівці, повідомили в прес-службі ДАІ області.

Підполковник збройних сил викрав авто

Схожий сюрприз минулого четверга чекав на іншого власника авто – 54-річного жителя села агрономічне Вінницького району. Президент одного з вінницьких акціонерних товариств залишив свою машину ВАЗ-21093 на території підприємства на Сабарові, а коли повернувся – її вже там не було. Чоловік одразу звернувся в міліцію і практично протягом півгодини співробітники ДПС знайшли та затримали зловмисника за кермом викраденого авто. Викрадачем виявився 38-річний вінничанин, підполковник Збройних сил України. Автомобіль повернуто власнику, зловмисник затриманий в Ленінському райвідділі міліції, ведеться слідство.


Немає коментарів:

Дописати коментар