середа, 24 лютого 2010 р.

У США легально продають автомобільні відмички




Пристрій під назвою Electronic Кеу Impressioner може сканувати комірки замків зсередини і моделювати ключ в 3d. Отримана інформація використовується для виготовлення нового ключа.


EKI позиціонується як інструмент для сервісу. Працювати з ним досить просто. Наконечник вставляється в замочну щілину, сканується щілина замка, потім дані через USB роз'єм передаються в комп'ютер. Спеціальне програмне забезпечення аналізує отримані дані і визначає форму ключа. Потім дані відправляються в автоматичну систему виготовлення ключів, яка виготовляє потрібний ключ.

Пристрій також може сканувати дані імобілайзера, тому протиугона система не стане перешкодою на шляху масового використання цього пристрою.

Серед недоліків пристрою обмежені можливості програмного забезпечення. На даному етапі сканер може аналізувати тільки замки автомобілів Ford. На стадії розробки знаходиться програмне забезпечення для VW і Jaguar. Проте розробники не збираються зупинятися на досягнутому і обіцяють, що вже в кінці 2010 року цей прилад зможе працювати із замками будь-яких автомобілів.

Переклад: AVTOSVIT


Немає коментарів:

Дописати коментар